welcome

Се најавувам одМои поволности

image

T-Mobile ви овозможува голем број услуги и поволности кои сега можете едноставно да ги активирате и преку Мојот T-Mobile.

Мој клуб изненадувања

image

Собирај и користи Мој клуб поени на повеќе од 250 продажни места ширум Македонија!
Приреди си себе си и на другите пријатни изненадувања!

Електронска сметка

image

Најави се, активирај е-сметка и плати ја веднаш on-line!

Помош и поддршка

Како да се регистрирам?

Како да се најавам?

Правила за регистрирање
и најавувањеМој T-Mobile асистент